Posle raspusta, nova grupa polaznika mentalne aritmetike

imageSeptembarci uspešno napreduju i razvijaju svoj mentalni potencijal, a ovog meseca, zbog velikog interesovanja, Obrazovni centar mentalne aritmetike “Smaart”, upisuje nove polaznike, decu uzrasta od 5 do 14 godina.

U školi “Smaart” doslovno važi staro pravilo – um caruje! Jer mentalna aritmetika SuanPan, kao licencirani obrazovno-razvojni program za isticanje potencijala dece, koji se decenijama primenjuje uspešno u svetu, omogućava jačanje pažnje, memorije i koncentracije, logičko-analitičkog razmišljanja i kreativnosti, uz brže reflekse i jače samopouzdanje.
“Imamo siguran program, ali odlično znamo da je neophodno da svaka karika u lancu bude besprekorna. Zato imamo proverene predavače. Naš obrazovni centar može da se pohvali još jednim – Miroslav Marković, profesor matematike, sa 14 godina uspešnog rada u obrazovanju”, kažu u “Smaartu”.
Program mentalne aritmetike traje devet meseci, a nakon februarskog upisnog roka nastava, koja se održava vikendom, počinje nakon završetka tekućeg raspusta.
Obrazovni centar “Smaart” se nalazi u Karađorđevoj 111, a školarina se može platiti u više rata. Informacije na telefon 063/8999-875.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.