Bebu od 15 dana bacio na pod kuće

imageUhapšen je Beograđanin M.S. (23) kojeg policija sumnjiči da je svoju ćerkicu, staru tek 15 dana, bacio na pod nakon svađe sa svojom taštom u Pambukovici kod Uba.

Policija je saopštila da se M.S. posvađao najpre sa majkom svoje supruge i udario je šakom po licu, a onda je uzeo bebu rođenu pre 15 dana, podigao je i bacio na pod zbog čega je dete zadobilo tešku telesnu povredu i hitno je prebačeno na Neurohirurgiju beogradskog Urgentnog centra.
– Do sukoba je došlo u kući tašte M.S. gde je porodica proslavljala babine za njegovu nedavno rođenu ćerkicu. Navodno, s obzirom da se prijava protiv M.S. bazira na izjavu njegove tašte, njih dvoje su se posvađali, on ju je udario, a onda uzeo bebu i bacio je na pod. Nakon hapšenja i sprovođenja kod tužioca u Ubu, međutim, M.S. je negirao da je dete bacio, već se branio rečima da mu je „beba“ ispala iz ruku. Nije sporio da se sa taštom posvađao – objašnjavaju naši istražni izvori, dodajući da je potrebno saslušati i ostale svedoke, a pre svega majku bebe koja se i dalje nalazi u šok sobi sa detetom.
Ćerkica M.S. je zadobila frakturu lobanje, a njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.