Izlupao pola Valjeva

image U toku noći jedno lice izlupalo je više od 20 objekata u Valjevu. Policija je uspela da uhvati počinioca na čijoj meti su se našli mnogi izlozi i vrata.

Još uvek traje prijavljivanje svih izlupanih objekata u toku noći. Kako Vamedia saznaje oko 2 sata iza ponoći mladić koga je policija uspela uspela da uhvati počeo je sa lupanjem od trafike kod zgrade Opštine , a potom je izlupao dva izloga na zgradi Uprave , kafe Vanilu i niz objekata u širem centru grada. Po rečima svedoka njegova namera je bila da izlupa i vrata na Upravi , ali su ga u tome iznenadili komunalni policajci koji dežuraju u zgradi. Po saznanjima Vamedie upravo su oni pomogli u alarmiranju policije.

image Prve procene govore da se radi o 20 što izloga što staklenih vrata , a kako Vamedia nezvanično saznaje u pitanju je mladji muškarac zaposlen u jednom od valjevskih restorana. Šta su motivi za ovo divljanje za sada je nepoznato, a po izjavama nekih svedoka pretpostavlja se da je lice bilo u alkoholisanom stanju.

U međuvremenu, policija je saopštila da je uhapsila M. V. (20) iz Valjeva, koji je osumnjičen za ova dela. Njemu je zbog nasilničkog ponašanja određeno 48-časovno zadržavanje, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti predat Osnovnom tužilaštvu.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.