Veće interesovanje za kupanje zimi

imageZa prvih mesec dana rada balona u Petnici registrovano 300 poseta. Iz UFK „Valis“ njavljuju da za raspust najverovatnije školarci ponovo mogu besplatno da koriste balon.

Balon u Petnici počeo je sa radom pre mesec dana i kako kažu u UFK „Valis “ koja gazduje ovim objektom u prvih mesec dana balon je koristilo 300 gradjana. “ Prošle godine smo imali ukupno 1400 posetilaca mimo plivačkih i vaterpolo klubova koji balon koriste i za treninge , ali i za takmičenja. Sada već imamo 300 poseta što je značajno bolji prosek nego prošle godine.Gradjani Valjeva nisu još uvek naviknuti da zimi i po hladnom vremenu mogu ići na bazen , ali polako se i te navike menjaju . Jednostavno ne može sve odjednom“, kaže direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović.
Cena dnevne karte je 250 dinara , a mesečne 2500 dinara. Gradjani bazen mogu koristiti u periodu od 16 do 19h radnim danima i vikendom od 10 do 13 i od 16 do 19h.

“ To je satnica koja je uskladjena sa treninzima klubova koje sam pomenuo jer oni počinju sa treninzima već od 19.30h. Već smo imali i Plivački kup Živojin Mišić . Sada na bazenu radi i kafić tako da i roditelji koji čekaju decu, ne koriste bazen mogu da provedu vrmeme tu u jednoj ugodnoj atmosferi uz tv , automat za kafu i sl. Naravno svi posetioci mogu da koriste usluge tog kafića“, navodi Mijailović.

Temperatura vode u bazenu je od 25 do 27 stepeni dok je temperatura vazduha za par stepeni i viša.
„Sada imamo značajno bolje uslove i u planu je , a nadam se da ćemo to uspeti da realizjemo da i ovog zimskog raspusta školarcima omogućimo besplatno korišćenje balona“, kaže Mijailović.

S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.