Uhapšen mladić koji je napao majku osumnjičenog za ubistvo u Valjevu

imagePolicija je uhapsila i drugog napadača na Natašu Jović (47), majku Sretena Nikolića (22) koji je 30. oktobra u kafiću “Zipa” iz pištolja ubio Damjana Dragojlovića (26). Reč je o Predragu Ristivojeviću (26), koji je kao i ubijeni Damjan, pripadnik navijačke grupe “Delije Valjevo” i drug ubijenog mladića.

Pre njega, policija je uhapsila još jednog “Deliju”, Ivana Mijailovića zvanog Crni (24). Njih dvojica se sumnjiče da su pola sata nakon što je Nikolić u punom kafeu “Zipa” ubio Dragojlovića, tražeći ubicu, presreli i fizički napali Natašu Jović kod zgrade u kojoj živi Sretenov otac i njen bivši suprug. Ona je tada zadobila lakše telesne povrede.
Brzo nakon napada na ubičinu majku, policija je identifikovala Mijailovića i uhapsila ga, posle čega mu je određen pritvor zbog nasilničkog ponašanja. Sledećeg dana, sa još trojicom navijača, uhapšen je i Ristivojević, pošto su pretili jednom Nikolićevom drugu koji radi u toj fitmi.
– Oni su, međutim, odmah posle saslušanja pušteni na slobodu, jer sudija nije prihvatio zahtev osnovnog tužilaštva za određivanje pritvora. U međuvremenu, policija je prikupila dodatne dokaze protiv Ristivojevića da je učestvovao u napadu na Nikolićevu majku, pa je ponovo uhapšen i sa novom krivičnom prijavom biće predat tužilaštvu – kaže naš izvor iz istrage.
Sreten Nikolić osumnjičen je za teško ubistvo, izazivanje opšte opasnosti jer je tokom pucnjave u “Zipi” ranio još tri osobe, kao i za nedozvoljeno nošenje oružja. On je Dragojlovića, s kojim je pola sata pre zločina ispred kafića imao verbalni i fizički sukob, ubio sa tri hica u leđa, iz pištolja po kojeg je otišao kući.
Po rečima izvora “Blica”, valjevska policija je u poslednja tri vikenda obavila nekoliko racija u većem broju ugostiteljskih objekata i tom prilikom je uhapšeno više osoba zbog nasilničkog ponašanja.

Blic

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.