Pešačka staza i mikrolokacija kod Biblioteke

imageUredjenje mikro lokacije kod Biblioteke trebalo bi da bude završeno za desetak dana. U toku su i radovi na osvetljenju pešačke staze pored Krušikovog  stadiona.

„ Očekujemo da za desetak dana ovaj prostor bude uredjen . Vrednost radova koji se izvode je 2,9 miliona dinara , a predvidjeno je da tu bude posadjeno i drveće, postavljene klupe, stepenište. Izvodjač radova je preduzeće „Va gradnja“, kaže Milan Trifunović tehnički direktor u gradskoj Direkciji.

image

Vrlo brzo trebalo bi da budu završeni i radovi na osvetljenju i uredjenju pešačke staze koja pored Krušikovog stadiona vodi do mosta na reci Gradac. Ovu stazu gradjani godinama koriste kao prečicu, ali je najveći problem bio to što nije bilo rasvete pa je u večernjim satima kretanje tom stazom bilo rizično. Staza će biti duga 360 metara , a široka 3 metra .U punoj dužini biće postavljeno 19 stubova rasvete, a sama staza delom će biti uradjena od behaton ploča, a delom betonirana. Vrednost radova je 6,5 miliona dinara, a radove izvodi preduzeće Kompresor ing.  

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.