Zamenik gradonačelnika posetio fabriku „Golden Lady“

imageZamenik gradonačelnika mr Dragan Jeremić je posetio fabriku za proizvodnju ženskih čarapa i rublja „ Golden Lady “ u Beloševcu i tom prilikom se sastao sa predsednikom i osnivačem te kompanije g. Nerino Grasijem, kao i direktorima Davidom Grasijem i Albertom Grasijem.

Zamenik gradonačelnika je tom prilikom istakao da je cilj novog rukovodstva unapređenje poslovne klime u Valjevu i građenje partnerskog odnosa sa kompanijama. Ukazao je na značaj sagledavanja trenutne situacije u poslovanju kompanije „Golden Lady“, spoznaje budućih planova i intenziviranja saradnje kroz kvalitetnije i neposredne kontakte Grada i predstavnika te kompanije.

image Nerino Grasi je pohvalio spremnost novog rukovodstva na dijalog i poručio da Grad može da računa na njihovu punu podršku i saradnju u budućnosti. Upoznao sagovornika sa poslovanjem kompanije kao i planovima za buduće investiranje. Istakao je da valjevska fabrika ima stabilnu proizvodnju, kao i da je trenutno zaposleno oko 1000 radnika. Najavio je i mogućnost proširenja proizvodnje u narednom periodu što bi dovelo do novog zapošljavanja. Politika kompanije „Golden Lady “ je usmerena na stalno ulaganje u modernizaciju i usavršavanje tehnologije što najbolje oslikava proces proizvodnje čarapa u ovoj fabrici koji je jedinstven u Srbiji i koji takođe uključuje sopstvenu proizvodnju konca. Obavestio je o novoj ivesticiji kompanije „Golden Lady“ u fabruku za prečišćavanje voda i zamolio za pomoć Grada u rešavanju infrastrukturnih problema- putnom prilazu. Zamenik gradonačelnika je istakao da je u i interesu Grada da se saobraćajnice srede i saobraćajna komunikacija poboljša, što će doprineti olakšanju poslovanja svim privrednicima na tom prostoru.

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.