U toku snimanje igranog filma „Vrati se Zone“

imageU Valjevu je u toku snimanje igranog filma „Vrati se Zone“, a produkcija je i ovog puta odlučila da iskoristi sve potencijale stare gradske čaršije Tešnjar. Zbog snimanja filma do 24. septembra utvrđen je privremeni režim saobraćaja u delu Birčaninove ulice (od Ulice Vuka Karadžića do Milovana Glišića) u terminu od 8 do 21 sat.

Za vozila stanara i vozila snabdevanja biće omogućen prolaz od 6 do 8 časova i od 14 do 15 časova.
Glavni akteri ove ljubavne priče Mane (Milan Vasić) i Zona (Brankica Sebastijanović) – Mislim da će mnoge žene moći da se poistovete sa ovom Zonom. A mi imamo sreću da je ovde u Muzeju sve autentično. Pored časti da igram ovu ulogu, osećam i veliku odgovornost. Uživam dok radim i to je jako inspirativno – kaže Brankica za „Blic“ i dodaje:
– Sa Milanom sam se upoznala kada smo pre dve godine počeli da radimo na ovom projektu. Razumemo se. Imamo slična razmišljanja o filmu i tumačenju nekih scena. To je bitno, s obzirom na to da smo direktni partneri. Zasada ide dobro – priča Brankica, a Milan Vasić nam kaže:
– Ovde je prelepo! Oduševljen sam! Sa Brankicom se razumem, slično razmišljamo i lepo sarađujemo. Ovde snimamo nekoliko jako bitnih zajedničkih scena. Mnogo je ljubavi i emocija u filmu. Narod voli tu epohu. Imaćemo lep film za sve generacije – priča Milan.
Ljiljana Dragutinović igra Jevdu, Manetovu majku.
– Ona je arhetip majke. Nije velika uloga, ali je bitna.
Ljiljana Stjepanović je čuvena tetka Doka.
– Odličan je i duhovit scenario. Doka je jedna od najboljih ženskih uloga i zadovoljstvo mi je što baš nju tumačim – kaže Ljiljana Stjepanović za „Blic“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.