Smenjen načelnik komunalne policije

imageDosadašnji načelnik komunalne policije Siniša Djurić danas je smenjen , a na njegovo mesto postavljena je Milica Petković iz odeljenja skupštinskih poslova grada Valjeva.

Siniša Djurić koji je posao načelnika komunalne policije obavljao počev od 2010 godine kada je i ustanovljena komunalna policija u Valjevu, već je jednom smenjivan sa ovog mesta kada ga je na poziciji načelnika zamenio Goran Milivojević SNS. Djurić je danas ponovo smenjen , a na njegovo mesto je postavljena MIlica Petković koja je svojevremeno radila u Televiziji Valjevo , a potom je u Upravi grada od 2003. godine radila u službi informisanja kao kadar Nove Srbije.
Petkovićeva je nakon toga premeštena u službu skupštinskih poslova , a od sutra će biti i načelnik komunalne policije . Petkovićeva se u javnosti više pojavljivala za vreme kampanje za republičke izbore kada je vodila konferencije SNS u Valjevu.
Kako Vamedia saznaje Petkovićeva neće nositi uniformu i njen posao neće biti vezan za rad na terenu već isključivo kancelarijski.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.