Radna jesen za Direkciju

imageGradska Direkcija do kraja godine izvešće nekoliko obimnijih radova. Slede kružni tok, industrijska zona, ali i standardno nasipanje makadamskih puteva.

Potpisani su ugovori za izgradnju tri ulice i fekalnu kanalizaciju u industrijskoj zoni .U pšitanju je projekat grada koji finansira ministarstvo. „ Tu je posao dobio Ingrap omni i to je zajednički projekat grada ministarstva , a u pitanju su tri poprečne ulice i jedna uzdužna i fekalna kanalizacija. Očekujemo da vrlo brzo počnu radovi“, kaže direktor Direkcije Zoran Trifunović.
„ Završeni su tenderi za nasipanje , to su makadamski putevi i imamo tu 4,5 hiljada rizle. Završena je javna nabavka za investiciono održavanje puteva i asfaltiranje puteva.U gradu imamo investiciju od 4,5 miliona dinara , a za makadamske puteve 20 miliona dinara. Još uvek nismo doneli odluku koje puteve ćemo raditi .Javnu nabavku za puteve dobilo je preduzeće Autotransport“, kaže Trifunović.

Medju brojnim radovima je i kružni tok na spajanju ulica Mirka Obradovića i Hajduk Veljkove , a početak radova očekuje se oko 15. septembra. „ Tu je i Dušanova u drugoj polovini septembra . Pun profil u Ulici stevana Filipovića gde je Vodovod već završio radove. Mesne zajednice nam dostavljaju predloge i imaju rok do početka oktobra kako bismo mogli što bolje da napravimo program za narednu godinu“, najavljuje Trifunović.
Po njegovim rečima u poslednjim danima šest ulica je predato gradu što svedoči o tome da gradjani polako rešavaju imovinsko pravne odnose .

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.