Radovi na više lokacija

imagePetog septembra počeće asfaltiranje dela Sindjelićeve ulice u Valjevu. Na ovoj deonici radove trenutno izvodi JKP „Vodovod“. Do kraja ove nedelje trabalo bi da bude završena i raskrsnica Vojvode Mišića i Pantićeve ulice.

Već od 5. septembra počeće da teče rok za radove  na asfaltiranju dela Sindjelićeve ulice. „ Radimo potpuno novi kolovozni zastor, ivičnjake , trotoare i rasvetu. Izvodjač je preduzeće Kompresor ing , a rok za završetak 30 dana. Moramo povaditi korenje stabala koja su tamo postojala jer su upšravo ta stabla podigla i urušila asfalt , a potom ćemo ponovo zasaditi stabla , ali ovoga puta sa korenom koji neće naneti štetu kakvu smo do sada imali“, kaže direktor Direkcije Zoran Trifunović.
Vrednost ove investicije je 6,1 milion dinara, a istovremeno radovi bi trebalo da budu završeni i na raskrsnici Ulica Vojvode Mišića i Pantićeve. „ Nismo mogli ranije da tu raskrsnicu završimo jer kad je Vodovod menjao tri ploče na tom delu jedna od njih je pukla tako da je najpre moralo da se to sanira. Radove izvode Kompresor ing i Preduzeće za puteve“, objašnjava Trifunović.
Trenutno se još uvek iuvode radovi na izgradnji toplovoda na Jadru pa poslednja deonica Karadjordjeve ulice može biti uradjena tek naredne godine.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.