Glišić u klin Gvozdenović u ploču

imageRad, reforme I posvećenost poslu osnovne su programske preporuke SNS-a. Dok Darko Glišić predsednik IO SNS-a tvrdi da nema vremena za odmore I pauze u radu gradonačelnik Slobodan Gvozdenović ne haje mnogo za savete partije I Glišića I samo dva meseca po imenovanju najavio odlazak na odmor.

U gostovanju na Vujić televiziji 25. aprila 2016. godine predsednik IO SNS-a Darko Glišić kaže : “Od maja 2012. godine kada sam imenovan , od tog dana , svaki dan smo moj zamenik I ja radili bez dana odmora . Ovde Gvozdenoviću nema letovanja, neka zaboravi na more . Kakvo crno more. Ja to prvo leto nisam uzeo ni slobodan dan . Čitavo leto sam radio u opštini I subotom I nedeljom”.
U daljem govoru Glišić kaže da je takav rad I dao ozbiljne rezultate te I da na drugi način nije ni moguće obavljati takvu dužnost.
“Ako prvi njegov  potez bude da u prvim mesecima planira aranžman negde na moru , bolje da bira nešto drugo da radi”, zaključio je Glišić, očito očekujući posvećenost radu nalik njegovom.
Ne može se reći da Gvozdenović nije radio. Primio je fudbalere, otvorio karavan Moja Srbija, priredio prijem za novinare, otvorio šahovski turnir, Poštu u Petnici, primio valjevske djake I govorio na dodeli srebrnjaka djacima u Centru za kulturu, razgovarao sa episkopom Milutinom, razgovarao sa Hemofarmom o ulasku u Dom zdravlja , primio rvače, primio Ravnogorce, otvorio Petrovdanske dane, bio sa prvoborcima, otvorio Dane kupine, otvorio Tešnjarske večeri , primio Dragana Šormaza, Bugare I Slovence.

image

U medjuvremenu održane su tri sednice Skupštine na kojima je u par navrata govorio  I nekoliko sednica Veća na kojima je čitao dnevni red.
Umoran ili ne jasno je da preporuke iz vrha partije ne dopiru do Gvozdenovića. Šta o odmorima I aranžmanima misli Glišić već je jasno pa samim tim jasno je I da Gvozdenović ima samo svoje vizije rukovodjenja gradom i sopstvenog rada. A u njih se izgleda  ne smeju mešati  oni koji su već ostvarili dobre rezulatate.

S.V.      

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.