Valjevo ima pravi brend- Ajhinger

imageU Valjevu je sinoć uprilicena promocija novog piva Vljevske pivare pod imenom "Ajhinger". U izboru imena novog brenda učestvovali su brojni gradjani mnogi od njih sinoć su nagradjeni.

Novi brend piva Valjevske pivare "Ajhinger" već je na tržištu i može se kupiti u valjevskim trgovinama." U pitanju je kvalitetan proizvod koji odgovara zahtevima potrošača , posvećeno je osnivaču pivare Jozefu Ajhingeru . Ovo pivo pripada grupi pils piva i nadam se da će ga konzumenti visoko oceniti. Želeli smo da večeras pozovemo i nagradimo one koji su učestvovali u samom odabiru imena za ovo novo pivo i drago mi je što smo mogli da se okupimo ovako lepim povodom", rekao je na otvaranju Aleksandar Rajevac direktor Pivare.
Na šinošnjoj promociji moglo se čuti da je najvažniji sastojak ovog piva izvorska voda , domaći kvasac dok je samo hmelj uvoz iz Nemačke. Pivara poseduje i hemijsku i mikrobiološku laboratoriju čime garantuje i da je proizvod kontrolisan , siguran i odličnog kvaliteta.
U izboru imena novog brenda učestvovali su brojni gradjani koji su glasali na fejsbuk stranici Pivare, a kako se moglo čuti bilo je čak 300 predloga za novo ime.
Valjevsko pivo definitivno je najstariji valjevski brend koji odnedavno imaju priliku da probaju i Amerikanci sobzirom da je Pivara započela izvoz Valjevskog piva i na američko tržište.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.