Novi direktori javnih preduzeća

imageNovi direktori javnih preduzeća biće izabrani na sednici Skupštine 22. jula. Početkom naredne nedelje svi aktuelni direktori podneće ostavke . U najvećoj meri imena novih direktora su već poznata javnosti od ranije.

Ostavke će početkom nedelje podneti direktor JP Kolubara Miodrag Marković dok će po saznanjima Vamedie na njegovo mesto biti imenovan u statusu vd Dragan Živanović SNS trenutno tehnički direktor JKP Vodovod. Ostavku podnosi i direktor JKP Vidrak Djordje Milanović dok će na njegovo mesto biti postavljena Sladjana Marković SNS nekadašnja dirktorka Centra za kulturu. Direktorski mandat ostavkom će završiti i Dejan Filipović direktor JKP Toplana dok će na njegovo mesto biti postavljen Zoran Stepanović nestranačka ličnost sa kvote SPSa koji na ovo mesto dolazi iz privatnog sektora. Aktuelnog ditrektora Poleta Dragana Brankovića zameniće Prvoslav Adžić SNS svojevremeno jedan od direktora Poleta, a ostavku na mesto direktora podneće i Dragan Grujičić direktor JKP Vodovod dok će njega na tom mestu zameniti Djordje Milanović SPS koji na ovo mesto prelazi i JKP Vidrak.
Za sada, koliko je poznato, direktori ostaju Miloš Smiljanić CZK, Vadimir Krivošejev Muzej, Dule Jovanović Moderna Galerija.
S obzirom da je gradska Direkcija već bez direktora na današnjoj sednici Skupštine na ovo mesto u statusu vd biće postavljen Zoran Trifunović SNS.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.