Zimski kafe u Petnici

imageU SRC Petnica završena je izgradnja zatvorenog kafea koji će biti na usluzi svima onima koji u toku zime budu korisnici balona u Petnici. Ovaj objekat radiće samo u toku zimskih meseci.

“ Ovaj objekat biće pre svega na usluzi roditeljima čija deca treniraju vodene sportove s obzirom da su oni najredovniji korisnici balona u toku zime da jednostavno imaju gde da sačekaju decu . Biće to jedan prijatan prostor u kom mogu provesti vreme.Vrednost ovih radova zajedno sa radovima koji su izvedeni kod postrojenja za pumpe je 7,1 milion sa PDV-om“, kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora za tehnička pitanja gradske Direkcije.
On podseća da je Direkcija pre pet godina uradila glavni projekat za zatvoreni bazen iza postopjećih bazena , ali kako kaže problem je finansiranje izgradnje grad će doneti odluku kada će se i da li će se raditi. “ Po projektu to je olimpijski bazen potpuno opremljen po poslednjim standardima , sa svim pratećim sadržajima, ali je to prilično velika investicija“, rekao je Trifunović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.