Nagrada „Biznis partner 2016“ za „Valjevsku pivaru“

image„Valjevska pivara“ a.d. je dobitnik nagrade „Biznis partner 2016“ u tradicionalnom izboru agencije „Mass Media International“, za postavljanje novih standarda u kvalitetu, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti proizvodnje i distribucije piva.

Nagrada se dodeljuje već 22 godine sa ciljem da promoviše kompanije i institucije koje neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme i slično.U obrazloženju komisije kojom je predsedavao prof. dr Ilija Ćosić sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada kaže se da su poslovnu izuzetnost „Valjevske pivare“ najbolje prepoznali i ocenili poslovni partneri, klijenti i potrošači. „Uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti uvažavala je svoje poslovne partnere, potrošače i klijente, pokazala ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života“, stoji u obrazloženju komisije.
Priznanje će biti dodeljeno 8. juna na svečanosti u Beogradu, što će biti prilika za još jednu značajnu promociju „Valjevske pivare“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.