Valjevo izmedju dva premijera

imageU razgovoru sa valjevskim novinarima premijer Aleksandar Vučić na novinarska pitanja odgovarao podpitanjima „prebacujući“ odgovornost za Valjevo na lidera socijalista Ivicu Dačića.

Prilikom kratkog razgovora sa valjevskim novinarima premijer Aleksandar Vučić rekao da u Valjevo četiri godine nije dolazio jer je bio prisutan na nekim drugim mestima . „Kao premijer sam obišao više mesta nego svi premijeri u Srbiji od 1945. godine na ovamo zajedno . Doći ću ponovo za deset dana u Valjevo u posetu „Krušiku“. Dakle dva puta ću doći u Valjevo u deset dana i oba puta premijerskim poslom“, rekao je Vučić.
Na pitanje novinara Vamedie da li je tačna tvrdnja lokalnih političara iz SNS-a da premijer ne želi da dodje u gradove u kojima se ne radi Vučić je dodao da je upoznat sa svime što je u Valjevu uradjeno, ali je premijer  umesto odgovora na pitanje zašto država nije finansirala valjevske projekte odgovorio pominjanjem Ivice Dačića lidera SPS-a , ne pominjući činjenicu da je sa Dačićem četiri godine bio u koaliciji.
-A šta im je Ivica Dačić pomogao dok je bio premijer? U bezvezne interne političke stvari neću da ulazim . Ja sam predstavnik Vlade i svim gradjanima pa i Ivici Dačiću pa ću i njega da naučim da se više posveti Valjevu. 

U Valjevu je u protekle dve i po godine na vlasti bio SPS udružen u koaliciji sa još devet partija. Činjenice pokazuju da sve što je u Valjevu izgradjeno, izuzimajući sanaciju od poplave,  je izgradjeno novcem iz gradske kase . Ni premijer Vučić ni za kratko vreme premijer Dačić nisu Valjevu finansirali projekte izgradnje.

S.V.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.