Održana humanitarna modna revija za Tomiće

imageBesplatni udžbenici za sledeću školsku godinu, kao i školski pribor, te članarina za školu odbojke, samo su neke od donacija koje su obezbeđene na humanitarnoj modnoj reviji agencije „Novo lice“, čiji je celokupan prihod namenjen kao pomoć mališanima porodice Tomić iz Divaca.

Sandru, Ljubišu i Tamaru, decu koja rastu bez roditeljskog staranja i o kojima brinu baba i deda slabog imovinskog stanja, Zavod za udžbenike Srbije, koji se odazvao pozivu agencije „Novo lice“, obradovao je donacijom kompleta udžbenika za narednu školsku 2016/17. godinu. U isto vreme, valjevska “Una” će za mališane obezbediti potreban školski pribor. Novoosnovani Odbojkaški klub “Stars tim” najmlađoj Tamari obezbeđuje besplatno pohađanje škole odbojke, dok su robno-novčane donacije za troje mališana, između ostalih, obezbedili salon keramike “Savić” i “Eurošop”.
Sav novac koji je prikupljen od posetilaca modne revije, agencija “Novo lice” uplatiće na tekući račun porodice Tomić, kojima je u ovom trenutku potrebno i saniranje porodične kuće.

image Pored devojaka i mladića iz Valjeva, Beograda, Lazarevca i Kikinde, učesnika revije koji su nosili modele nove kolekcije valjevskog butika “Holivud”, u umetničkom program večeri “Humanost za Tomiće”, učestvovao je folklorni ansambl i orkestar Doma kulture “Izvor”, estradni umetnik Dušan Đuričić, DJ Nemanja Vasić i mlada književnica iz Beograda Marija Radojičić, koja je prihod od prodaje svoje knjige poezije “Mapa snova” takođe ustupila za Sandru, Ljubišu i Tamaru. Modnoj reviji, koja je održana u velikoj sali hotela “Grand”, prisustvovao je i veliki broj ličnosti iz javnog života Valjeva.

image Sandra je učenica prvog razreda Poljoprivredne škole i bez obzira što ima nemalih problema sa vidom, zbog čega ima dioptriju od minus 12 i uz naočare mora da nosi i sočiva, nedavno je osvojila diplomu na konkursu Foto saveza Srbije za omladinsku fotografiju „Ivanovo 2015“. Ljubiša je talentovani je fudbaler u kategoriji pionira valjevskog „Krušika“ sa već 26 medalja, pehara i diploma, zbog čega je interesovanje za njega izrazio beogradski „Partizan“. Najmlađa Tamara je učenica osnovne škole u Divcima.
Modna agencija „Novo lice“ se od srca zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su na bilo koji način pomogli ovim mališanima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.