Tenderi na vreme

      Нема коментара на Tenderi na vreme

imageDok meteorolozi najavljuju dolazak proleća sa nešto višim temperaturama već u martu , Direkcija za urbanizam već u februaru otvoriće sve raspisane tendere i kako kažu spremno dočekati početak moguće i rane sezone radova.

U programu gradske Direkcije za urbanizam na poziciji investicionog održavanja puteva u ovoj godini je predvidjeno 45 miliona dinara. „ Svi tenderi su već raspisani i u februaru sledi otvaranje. Pored pomenutih 45 miliona kad su putevi u pitan ju imamo dodatnih još 4 puta na poziciji izgradnje puteva za šta je predvidjeno nešto više od 14 miliona dinara. Za ova 4 puta potrebni su projekti i gradjevinska dozvola , ali mi smo već pripremili te projekte tako da ni tu neće biti problema u realizaciji. Ukupno gledano na oziciji puteva u ovoj godini je 60 miliona dinara“, kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora za tehnička pitanja u Direkciji za urbanizam.
Očekivanja su da će za pomenutih 45 miliona biti uradjeno oko 8 kilometara puteva.U prošloj godini Direkcija je realizovala radove na 18 kilometara putnih deonica u brojnim valjevskim selima , a direktor Dirkcije Dragan Jeremić na poslednjoj konferenciji pred Novu godinu je izjavio: „NastavljamoBogatić, Divce, Babinu Luku , i još mnogo toga .Program je veliki i sve što smo najavili ovih dana sada je usvojeno kao program i zato nastavljamo radove. U samom gradu trenutno se radi na spajanju ulica Sindjelićeve i Mirka Obradovića i tu radovi napreduju po predvidjenom planu“, rekao je Jeremić.
Nakon otvaranja tendera u Direkciji će biti odredjen redosled radova.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.