Počinju radovi u Sindjelićevoj

imageDanas će zvanično biti otvoreno gradilište na rekonstrukciji Sindjelićeve ulice. Ova ulica biće radjena u dve faze .

Radovi na spajanju Ulica Mirka Obradovića i Sindjelićeve polako se privode kraju i kako navode u gradskoj Direkciji moguće je da ve bude završeno već sledeće nedelje. Kako bi ovo spajanje ulica u potpunosti bilo funkcionalno gradska Direkcija započeće i radove na sanaciji i rekonstrukciji Sindjelićeve ulice . “ Radićemo u dve faze i to najpre deo od Karadjordjeve prema pijaci , a potom od Pantićeve do duplih traka. Vrednost svih radova koji će biti izvedeni u Sindjelićevoj je 12,3 miliona dinara odnosno deo od pijace ima vrednost radova od 6,2 miliona i ovaj drugi deo je skoro 6,1 milion dinara. Mi smo i prošle godine imali u planu da radimo ovu ulicu , ali smo najpre želeli da uradimo spajanje Sindjelićeve sa Mirka Obradovića ulicom . Ti radovi su sad pri kraju“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.

Sindjelićeva ulica je jedna od najprometnijih ulica u gradu i saobraćaj u ovoj ulici biće dodatno rasterećen spajanjem pomenutih ulica . Rekonstrukcija ne predvidja sanaciju dela ulice izmedju Kardjordjeve i Pantićeve.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.