Japanski donatori obišli radove

imagePredstavnici Vlade Japana na čelu sa gospodinom Naokijem Nihejom obišli su radove na mostu u Goloj Glavi. Po dosadašnjem toku radova most će biti završen za dvadesetak dana.

Gospodin Naokija Niheja, kao i predstavnici ambasade Japana obišli su radove koje Vlada Japana finansira preko UNDP. Donatorska delegacija najpre je obišla gradilište na reci Kolubari, kod stočne pijace, gde se izvode radovi na sanaciji kanalizacionog sifona . Vrednost ovih radova je 25.000 dolara, a izvodjač radova je preduzeće Autotransport iz Valjeva. Drugo veliko gradilište koje takodje finansira Vlada Japana u vrednosti od 88 000 dolara je izgradnja mosta u Goloj Glavi koji je u završnoj fazi I čiji je izvođač radova preduzeće Komgrad iz Valjeva.

image Donatori su po rečima Milana Trifunovića pomoćnika direktora za tehnička pitanja u gradskoj Direkciji, bili više nego zadovoljni tempom kojim radovi napreduju. “ Na licu mesta su mogli da se uvere da radovi napreduju dobro I mi smo ih izvestili da ukoliko ne bude nekih većih promena vremenskih prilika možemo da očekujemo da radovi budu završeni za dvadesetak dana. To bi značilo da su radovi završeni I pre predvidjenog roka”, kaže Trifunović.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.