RK Mladost dočekuje Kragujevac

imagePored 5 poraza rvači Mladosti uspeli su da izbore remi rezultatom 4-4 protiv beogradskog Radničkog za vikend u Valjevu, čime je borba za opstanak postala veoma neizvesna.

Raspored je bio takav da su u prvim kolima Valjevci imali dosta težak raspored, protiv jakih protivnika, te je tek sada dosao do izražaja kvalitet i upornost koji krase valjevsku ekipu. Naročito se to videlo protiv Radničkog, gde su pobede doneli Pilipović (-59kg), Novoselac (-71kg), Jovanović (-98kg) i Dević (-130kg), dok su ostali takmičari pokazali izuzetnu borbenost i zelju, a opšti utisak je da sudije nisu bile naklonjene valjevskoj ekipi.
Ovog vikenda u Omni centru, Mladost dočekuje direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipu Kragujevca. Pobeda protiv debitanta u eliti praktično bi značila opstanak, dok svaki drugi rezultat produzava neizvesnost. Do kraja prvenstva ostali su još mečevi protiv Novog Sada u Valjevu i Proletera u Zrenjaninu, te je jasno da će rvači Mladosti uz podršku publike pokušati da sve dileme oko opstanka reše već u subotu.
Meč Mladosti i Kragujevca počinje u subotu u 16h, a ulaz je besplatan.

RK Mladost

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.