Ekonomska ne radi zbog grejanja

imageEkonomska škola danas ne radi jer u školi nema grejanja. Direktor škole Dragan Timotić kaže da je do problema došlo zbog nesklada u dogovoru sa gradskom Toplanom.

Učenici Ekonomske škole danas nemaju nastavu jer su bradijatori u školi hladni. “ Mi smo imali dogovor sa Toplanom da do 15. novembra budemo priključeni na daljinski sistem grejanja. U skladu sa tim dogovorom mi smo i planirali zalihe mazuta . Naručili smo nove količine , ali dobavljač juče nije bio u mogućnosti da nam isporuči mazut i odluka je bila da danas škola ne radi“, kaže Timotić.
Po njegovim rečima upućen je dopis gradskoj Toplani kako bi dobili informaciju kada će škola biti priključena na daljinski sistem grejanja , a istovremeno očekuje se da sa druge strane naručeni mazut danas stigne. “ Ja se nadam da će danas stići mazut koji smo naručili tako da će škola sutra i na dalje normalno raditi. istovremeno očekujemo od Toplane bilo kakav odgovor na dopis koji smo poslali da dobijemo nešto zvanično kako bismo mogli da organizujemo na dalje naš rad“, kaže Timotić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.