VA 014 sve jači

      Нема коментара на VA 014 sve jači

imagePosle novog trenera Mirka Ristovića i pojačanja iz subotičkog Spartaka Maria Medana, odbojkaški klub VA 014 je predstavio nova pojačanja Nenada Rakića (Spartak Ljig), Bana Nenadića (Užice) i Gorana Ivankovića, iskusnog primača servisa, dugogodišnjeg internacionalca, koji je prošle sezone nastupao u ekipi Anuara iz Libana.

Ivanković, verovatno i najveće pojačanje ove sezone, posle matičnog Kleka i novosadske Vojvodine, nastupao je za ekipe u Izraelu, na Kipru, Rumuniji, Turskoj, Tunisu i Libanu.
Ivanković kaže da je u klub došao na poziv svog prijatelja i saigrača iz juniorske reprezentacije Jugoslavije, Mirka Ristovića trenera OK VA 014, da želi da pomogne ekipi u ostvarenju ambicija, a da je saradnja dogovorena do kraja decembra.
Na naše pitanje, da li to znači da se na polusezoni vraća u Liban, kaže:
– Videćemo, sve je otvoreno, naišao sam ovde na dobar prijem, ekipa je dobra, dobro se radi, a u decembru ćemo sesti i razgovarati. Valja razmišljati o budućnosti svoje porodice. Ako vam kažem da je bolje igrati u Libanu pet meseci, nego negde u Evropi tokom cele godine, sve sam vam rekao…!
Inače, sezona u Libanu traje od januara do kraja maja. Predsednik kluba Djordje Milanović kaže da je sa poslednjim dolascima pojačanja stavljena tačka na ovaj prelazni rok i da se nada da će uz punu halu na Studentu stizati i dobri rezultati.
Sezona pocinje utakmicom u Kupu Srbije u subotu 12.9.2015. godine u 17 časova u hali Student protiv beogradskog ,,Lucky Star"-a, a pravo da nastupaju u prva dva kola Kupa imaju samo igrači koji su bili registrovani prošle sezone.
Sezona u Prvoj ligi počinje 16. oktobra.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.