U izgradnji tri mosta

imageRadovi na izgradnji mostova u valjevu uveliko traju. Po očekivanjima Direkcije most u Paramentićima biće pušten u saobraćaj već sledeće nedelje.Most u Veselinovićima u roku.

„Na mostu u Paramentićima je već uradjen navoz, ostala je ograda i asfalt , ali radovi idu jako brzo pa su očekivanja da već sledeće nedelje taj most bude završen. Taj most gradi preduzeće Ingrap omni . Drugi most koji je u izgradnji je most u Boškovićima i mi smo stalno na terenu pa kako za sada idu radovi nešto sporije teško je precizirati vreme kad će biti završen. Izvodjač radova je preduzeće Bauweisen“, kaže Milan trifunović pomoćnik direktora za tehnička piotanja gradske Direkcije.

image Po njegovim rečima radovi na izgradnji mosta u naselju Veselinovići se odvijaju bez ikakvih problema i po predvidjenom planu . “ Tu je rok za izvodjenje radova 120 dana, ali je zbog vremenskih prilika uvek nezahvalno davati procene kada će nešto biti završeno . Sad je lepo vreme i radovi idu bez problema, svakako da bi kiša stvarala probleme. Ali u roku će biti gotovo. Taj most gradi Ingrap omni“, kaže Trifunović.

image Izgradnja mosta u Veselinovićima počela je 31 . avgusta, vrednost je 29 miliona dinara i finanasira ga Kancelarija za obnovu iz sredstava donatora EU.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.