Upis studenata na VIPOS do 15. septembra

imageNa Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija do 15. septembra omogućen je upis zainteresovanih na prvu godinu osnovnih strukovnih studija jedine državne visokoškolske ustanove u regionu.

Kandidati koji su polagali prijemni ispit na drugim srodnim fakutletima i visokim školama, potrebno je da uz dokumenta za upis dostave potvrdu o položenom prijemnom ispitu. Takođe, do 15. septembra upis je omogućen i studentima koji su započeli studije na drugim srodnim fakutletima i visokim školama. Oni, uz dokumenta za upis, potrebno je da dostave i uverenje o položenim ispitima.
Što se tiče drugog stepena visokog strukovnog obrazovanja, VIPOS na specijalističke strukovne studije školske 2015/16. godine upisuje u prvom upisnom roku 50 samofinansirajućih studenata na studijski program Poslovna ekonomija i informatika, sa modulima: Poslovna informatika, Upravljanje finansijama, Marketing i odnosi s javnošću i Porezi i carine.
Na specijalistički strukovni program, koji traje jednu do dve školske godine, mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne akademske ili strukovne studije, te fakultet ili višu školu po propisima koji su važili do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.