Zamenjene klupe

      Нема коментара на Zamenjene klupe

imageSamo godinu i po dana nakon što su postavljene klupe sa šah tablama na platou ispred Centra za kulturu one su se našle na meti vandala. Klupe koje su u potpunosti bile uništene sada su zamenjene novima.

" Zamenili smo sve klupe, što je 20 klupa tačno i ova nabavka je koštala 470 000 dinara. Stare su bile u potpunosti upropašćene , polomljene. Neprestano radimo popravku i zamenu mobilijara", kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora za komunalno tehnički sektor u gradskoj Direkciji za urbanizam.

Grad Valjevo na godišnjem nivou izdvaja do 20 miliona dinara kako bi se uništeni mobilijar zamenio ili popravio. Na nekoliko mesta u gradu postavljen je i video nadzor kako bi se bahatim gradjanima stavilo do znanja da se ne mogu na taj način odnositi prema gradskoj imovini.
Ipak ukoliko su u pitanju maloletna lica gotovo da je nemoguće sprovesti bilo kakvu politiku pozivanja na odgovornost.
Sada su klupe ispred Centra za kulturu obnovljene i čekaju lepe dane i brojne sugradjane da se na njima odmore ili za stolom odigraju partiju šaha.Poučeni dosadašnjim iskustvom nekako normalno pitanje jeste- Koliko će trajati?

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.