SNS: Izbori uz podršku vrha stranke

imageStranački izbori u SNS-u biće održani sutra 7. aprila . Sa jasnim instrukcijama o sprovodjenju izbora aktuelni poverenik Slobodan Gvozdenović i funkcioneri partije, Dobrivoje Grujičić i Mihailo Jokić obišli su Mesne odbore . Gvozdenović na konferenciji za novinare naglasio da očekuje veliki odziv i da će izbori proteći bez ikakvih problema.

Slobodan Gvozdenović poverenik SNS-a izabran i postavljen od strane predsednika ove partije Aleksandra Vučića danas je novinarima saopštio da za sprovodjenje izbora ima punu podršku vrha partije. „ Ja sam po instrukcijama za održavanje ovih izbora dobio punu podršku predsednika Aleksandra Vučića. Odredio sam poverenike saoskih i gradskih MO i samim tim ti ljudi uživaju i moju i podršku vrha stranke. Jasno je da postoje različita mišljenja , ali politika koja unutar stranke poništava sukob mišljenja unižava sopstvenu inteligenciju. Mi to nećemo dozvoliti. Svako ima pravo da se kandiduje“, rekao je Gvozdenović.
On je danas posebno ukazao na mlade ljude u SNS-u koji proteklih dana rade na organizovanju izbora rekavši da su oni ti koji su nosioci najvećeg dela posla.
„Mi smo obišli MO na selu, a kad to kažem mislim na sebe , dr Dobrivoja Grujičića , prof dr Mihailo Jokić i dali tačne instrukcije poverenicima MO na koji način će sprovesti izbore i mi u te ljude imamo poverenja . Danas će poverenici MO u gradu dobiti detaljne instrukcije . Kandidati za predsednika MO uživaju moju podršku i podršku samog vrha stranke i očekujem da izbori proteknu u najboljem redu“, rekao je Gvozdenović.
Kako se danas moglo čuti izbori će se održati u 45 MO.
Na pitanje Vamedie kada se mogu očekivati izbori za predsednika GOSNS-a u Valjevu , Gvozdenović je rekao da još uvek nije potvrdjen datum , ali da se za sada licitira oko 23. aprila.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.