„Pirat kup“

      Нема коментара на „Pirat kup“

imageTročlana ekipa plivačkog kluba „Valis“, predvođena trenerom Branislavom Kovačevićem nastupila je proteklog vikenda na međunarodnom plivačkom mitingu „Pirat kup“, koji je održan u Kragujevcu. Na takmičenju su nastupila 22 kluba iz zemlje i regiona sa preko 400 plivača.

Najuspešnija takmičarka kluba bila je Nataša Dragojlović koja je u sva tri nastupa bila najbolja u svojoj kategoriji: u disciplini 50m slobodno (32,75), 100m prsno (1:37,80), 50m prsno (42,02), čime je bila najbolja plivačica u svojoj kategoriji.
Filip Puce je isplivavši rezulat (34,85) u disciplini 50m leđno u cilj stigao drugi, dok je i u disciplini 100m leđno stigao do srebra u vremenu (1:19,43).
Tamara Vićić je imala dobar nastup, oborivsi lični rekord u disciplini 50m leđno.
„“Pirat kup“ je prvi put organizovano takmičenje od strane istoimenog kluba, i sasvim sigurno će ostati tradicionalan. Zadovoljni smo nastupom naših plivača, i pripremamo se za takmičenja koja su pred nama, očekuje nas gust raspored u narednim nedeljama. Sledeće subote nastupamo na „Đurđevdanskom kupu“ u Kragujevcu, a potom nas očekuju takmičenja u Kruševcu i Beogradu“, kaže predsednik plivačkog kluba „Valis“ Branislav Kovačević

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.