Balon dobio upotrebnu dozvolu

imageBalon u Petnici konačno je dobio sve potrebne dozvole i rad bazena biće normalizovan. Nakon što je svečano otvoren početkom marta zbog kašnjenja upotrebne dozvole balon je privremeno stavljen van funkcije. Prvo veće takmičenje najavljuje PK Valis već za 4. april.

“ Balon je odavno prošao tehnički prijem i nedostajala nam je papirologija iz protivpožarne policije zbog TNG cisterne. Nakon te papirologije stigla je i upotrebna dozvola. Očekujemo da rad balona bude nastavljen kako je i bilo predvidjeno“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.
Odlukom upravnog odbora Plivačkog saveza centralne Srbije, plivački klub „Valis“ je dobio organizaciju takmičenja: Gran pri PSCS, koja se prvi put održava ove godine. Početak takmičenja je u subotu .4 aprila u deset časova, kada je predviđen sastanak delegata i rasplivavanje, trke počinju od 11 časova. Predviđeno je da učešće uzmu sve kategorije, od najmlađih do apsolutne. Ovim takmičenjem klubovi u Valjevu će nastaviti sa radom u Petnici.
„Upravni odbor regionalnog saveza nije imao većih nedoumica pri donošenju odluke, uslovi koje imamo u Petnici i tradicionalno dobro organizovanje plivačkih takmičenja već skoro dvadeset godina, je dovoljna preporuka da dobijemo organizaciju. Još više se radujemo povratku pod balon, zahvalni smo rukovodstvu UFK „Valis“ na podršci svih ovih godina. Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da prisustvuju takmičenju, ulaz je slobodan“, kaže predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević.

Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.