Valjevo kad hoće sve može

imageU Omni centru će u četvrtak uveče biti održano Donatorsko veče na kom će biti prikupljan novac za kupovinu aparata za test opterećenja za Bolnicu u Valjevu. Odbornici grada Valjeva u to ime odrekli su se dnevnice sa poslednjeg skupštinskog zasedanja

Sakupiti 1,6 miliona dinara kako bi se kupio aparat za test opterećenja , zadatak je koji su pred sebe stavili novinarka Sladjana Stevanović i direktor Direkcije Dragan Jeremić. Aparat koji već dugo nije funkciji praktično je brojne pacijente uputio u Beograd ili Sremsku Kamenicu i otežao rad Angio sale u Valjevu.
Ove činjenice još jednom stavljaju na probu humanost i solidarnost u Valjevu. Pozivu za kupovinu karte u vrednosti od 1500 dinara za Donatorsko veče odazvala se iako slaba prva valjevska privreda, pojedine Opštine KO, ali i pojedinci.
Teško vreme ekonomske krize koje se manifestuje kroz pad standarda gradjana , niske zarade, slabu kupovnu moć održava se i na funkcionisanje Bolnice u Valjevu, a od svih traži i trenutak saosećanja . Dok smo zdravi ne razmišljamo mnogo o onome što nam je potrebno kada se razbolimo , ali bilo koji trenutak zdravstvene slabosti tera nas na razmišljanje.
Aparat za test opterećenja koriste i deca i odrasli i niko praktično ne može znati kada će kome od nas biti potreban. Najbolje bi bilo da aparat koji će biti kupljen ne zatreba nikom, ali svima je jasno da je to samo puko nadanje i želja.
Ako ovo nije vreme kada se želje ostvaruju , moraćemo stvari da uzmemo u svoje ruke.
Vamedia Vas poziva – Uključite se u akciju prikupljanja sredstava kupovinom karte za Donatorsko veče!

Vamedia

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.