Tri nova direktora

      Нема коментара на Tri nova direktora

imageValjevo od sednice Skupštine ima tri nova direktora. Novi direktor stigao je u Arhiv, Centar za socijalni rad, a praktično stari ostao je u JP " Kolubara". Još uvek nije uvažena ostavka direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Po odluci Skupštine novi direktor Centra za socijalni rad je Katarina Vlajković čije imenovanje treba da potvrdi i nadležno ministarstvo.Umesto Stanojke Minić koja je bila direkrtor u Arhivu od sada će tu dužnost obavljati Snežana Radić. Podsećamo Minićeva je na ovo mesto ranije bila postavljena po predlogu Udruženja Pobeda.
Skupština je takodje potvrdila predlog Komisije da za direktora JP "kolubara" bude imenovan Miodrag Marković. kako se čulo u obrazloženju Marković je na ispitivanju od strane Komisije dobio 9,8 bodova . Za ovo mesto konkurisao je i Dragan ćosić ali njegova prijava nije razmatrana jer je bila nepotpuna.
Još uvek je nepoznato ko bi mogao biti direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture s obzirom na činjenicu da je aktuelni direktor Nemanja Radojičić još prošle godine podneo ostavku na to mesto. Salasnost po predlogu grada u ovom slučaju daje ministartsvo.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.