Uhapšen zbog kradje

imagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su I.H.(1979) iz Valjeva, zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva.
Osumnjičeni je dana 24. februara 2015.godine u Valjevu u ulici Pasterovoj, maskiran i uz pretnju, najverovatnije plastičnim pištoljem, izvršio krivična delo razbojništvo na štetu radnice prodavnice i oduzeo dnevni pazar u iznosu od oko 12 hiljada dinara.

Takođe, on se sumnjiči da je 26.februara u Valjevu u Pantićevoj ulici na isti način od radnice oduzeo pazar od oko 25 hiljada dinara, kao i da je, 28. februara u Dušanovoj ulici u Valjevu u radnji mešovite robe na istovetan način oduzeo oko 15 hiljada dinara.Dana 01. marta osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu odredio mu je pritvor. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su 28.februra 2015. godine, nadležnom tužilaštvu, podneli krivičnu prijavu protiv Valjevca (1989), zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe. Osumnjičeni je u toku februara ove godine na području Grada Valjeva, izvršio krivična dela teške krađe, na štetu stomatoloških ordinacija i frizerskih radnji, tako što je nasilno otvarao objekte i iz njih uzimao novac i mobilne telefone.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.