Pakovali spid

      Нема коментара на Pakovali spid

imagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M.V.(1990), J.M. (1993), G.Đ.(1995) M.A.(1981) iz Valjeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok su protiv dvojice Valjevaca podnete krivične prijave, zbog istog krivičnog dela.

Dana 27.februara, policijski službenici zatekli su osumnjičene da u podrumskim prostorijama porodične kuće u Valjevu, pakuju za dalju prodaju praškastu materiju za koju se osnovano sumnja da je opojna droga „spid“ i zelenu biljnu materiju za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuna.

Po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu, izvršen je pretres kuće gde pronađeno je oko 45 grama praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga amfetamin, oko 50 grama zelene biljne mase za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuna, upakovanih u pvc kese spremne za dalju prodaju i dve vage za precizno merenje. Ovom prilikom pronađeno je vatreno oružje sa brušenim fabričkim brojem – pištolj kalibra 7,65 milimetara i 7 metaka, u ilegalnom posedu M.V., protiv kog je podneta i krivična prijava za izvršeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.