SNS: Valjevo crna politička rupa

imageValjevo je postalo crna rupa na političkoj sceni Srbije , smatraju naprednjaci u Valjevu. " Gradnoačelnik Valjeva najpre je skinuo sa dnevnog reda tačku vezanu za nagrade pa je potom iz samo njemu znanih razloga ponovo vratio, a bio je obavešten o svemu na vreme", kaže MIhailo Milutinović šef pravnog tma SNS-a.

Po mišljenju naprednjaka poslednju sednicu Skupštine je najbolje zaboraviti jer ona ostavlja gorak ukus u ustima. Govoreći posebno o nagradama grada Valjeva Mihailo Milutinović šef pravnog tima SNS-a kaže da su informacije o postupku koji se vodi protiv Milana Mihailovića dostavljene rano ujutro. " Gradonačelnik je na osnovu tih validnih podataka koje je imao najpre odlučio da tu tačku nagrada skine sa dnevnog reda , a potom iz samo njemu znanih razloga istu je ponovo vratio na dnevni red. I šta smo dobili? Ono što su svi dobro videli. Nagradu dobija čovek protiv koga je postupak pokrenuo jedan ozbiljan državni organ. Ne znam kako će se to završiti , ali ako ta nagrada predstavlja krem u nekom društvenom angažmanu , najmanje je što je mogao taj čovek jeste da obavesti Komisiju. Medjutim gradonačelnik je štitio svog saborca. Ja ne znam gde je to gradonačelnik ratovao. Možda je pleo šalove i rukavice borcima. Malo nešto bio u Nevesinju vratio se i uglavnom davao logističku podršku", rekao je Milutinović.
On tvrdi da ne postoji ništa spektakularno u tom podvigu ako je Mihailović primao platu za posao koji je radio. Po njegovom mišljenju siledžijstvo gradonačelnika bilo je na snazi. " Ovo je mučenje. Mi tražimo da on podnese ostavku. Svi imaju neke apetitie, svi nešto hoće , direktorska mesta razne stvari, tako izgleda koalicioni pred svaku sednicu. Mi to plaćamo", navodi Milutinović.
Oštro kritikujući rad menadžmenta Vodovoda i odluku gradonačelnika o povećanju cena boravka za decu u obdaništu Milutinović je i jednu i drugu temu stavio na teret gradonačelniku jer se po njegovim rečima samo on pita. Istovremeno on primećuje i da prvi čovek valjevskih socijalista Djordje Milićević takodje ne može da izadje na kraj sa gradonačelnikom . "Milićevića i ne vidjamo u Valjevu.Videćemo ga petnaest dana pred izbore kada će nam plasirati srceparajuću priču .Setiće se Valjeva samo tada", kaže Milutinović.
"Nama se Srbija smeje, vidite i sami", zaključio je Milutinović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.