Predavanje o strategijskom menadžmentu za studente VIPOS-a

imageŠef Katedre za međunarodni biznis Univerziteta primenjenih studija u Štutgartu profesor dr Mihael Nagel održao je studentima Visoke poslovne škole strukovnih studija predavanje iz oblasti strategijskog menadžmenta.

Dr Nagel je našim studentima treće godine studijskih programa Poslovna ekonomija i Međunarodna poslovna administracija govorio o tržištima, konkurenciji, dobavljačima i rizicima poslovanja, sa mnoštvom konkretnih primera strategijskog menadžmenta.
„Predavanje je obilovalo korisnim ilustracijama i slikovitim grafikama i, iako je bilo na engleskom, bilo je izuzetno shvatljivo i lako za praćenje čak i za studente koji slabije znaju taj jezik“, kaže student Nenad Živanović, dok njegova koleginica Violeta Davidović ističe da je predavanje dr Nagela podrazumevalo odličan primer interaktivne nastave, s obzirom da su studenti bili maksimalno uključeni u raspravu. „Koliko je predavanje bilo zanimljivo svedoči i to što me je sve ono što sam čula, iako sam student finansijskog smera, izuzetno zainteresovalo za marketing“, napominje Violeta.
Dr Mihaelu Nagelu ovo je već treće predavanje studentima VIPOS-a u Valjevu, u sklopu uspešne saradnje valjevske državne visoke škole i Univerziteta primenjenih studija iz Štutgarta.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.