Bravo za Valjevo!

      Нема коментара на Bravo za Valjevo!

imageNovac je prikupljen i aparat za test opterećenja u Bolnici ćer biti kupljen. Sinoć u Omni centru održano Donatorsko veče.

Akcija koju su pokrenuli novinarka Sladjana Stevanović i direktor Direkcije Dragan Jeremić za prikupljanje sredstava za kupovinu aparata za test opterećenja sinoć je imala svoje veliko finale u vidu Donatorske večeri.
U Omni centru sinoć su bili prisutni brojni predstavnici preduzeća iz Valjeva kako privatnog tako i javnog sektora, predstavnici ustanova , ali i pojedinci koji su kupovinom karata uzeli učešće u ovoj akciji. „ Bio bi premali Omni centar da primi sve one koji su na neki način učestvovali u ovoj akciji. Imamo recimo spiskove gde su sindikati izdojili neku sumu i ovde je večeras njihov predstavnk ,nisu svi došli, ali i ovako je odziv zaista dobar“, rekla je jedna od organzatora Sladjana Stevanović.
Kako se sinoć moglo čuti aparat, koji košta 1,6 miliona dinara će za desetak dana biti naručen i potom predat Bolnici. „ Nije tačno da nas je ovo teško vreme otudjilo. Ova je akcija pokazala da kad postoji problem postoji i razumevanje i jedinstvo da se taj problem reši. Hvala svim ljudima koji su podržali ovu akciju. Ovo je sjajna priča za Valjevo“, rekao je Dragan Jeremić.
Na samom početku donatorske večeri prisutnima je govorio glumac Dragan Lukić , a monolog Nadežde Petrović iz predstave „Mišići“ izvela je glumica Angelina Lukić.
Na žalost ovaj aparat nije jedino što je potrebno Bolnici pa se u toku ove akcije čulo da će se njen nastavak ogledati u prikupljanju sredstava za popravku mamografa.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.