40 tendera do 1.aprila

imageUkoliko sve bude teklo po planu gradska Direkcija za urbanizam već od prvog aprila trebalo bi da počne sa radovima . Do kraja ove nedelje biće raspisan i tender za Karadjordjevu ulicu.

Po rečima direktora gradske Direkcije za urbanizam Dragana Jeremića do sada je završeno šest tendera za održavanje ulica i puteva. „ Ove nedelje bi trebalo da bude raspisan i tender za Karadjordjevu ulicu. Nadam se da će do prvog aprila proći svih 40 tendera , a tu su i Student i Karadjordjeva i Mirka Obradovića stim da tu moramo da usaglasimo projekat sa urbanističkim planom s obzirom da je išao projekat pre urbanističkog plana“, kaže Jeremić.
Od ulica gde su neophodni radovi ostalo je još pet ulica koje su u vlasništvu grada dok su sve ostale ulice u privatnom vlasništvu. Jeremić kaže da asfaltiranja i bilo kakvih drugih radova u privatnim ulicama neće biti . „ Pokušavamo da pronadjemo vlasnike koji hoće da potpišu ugovor sa gradom o tome da pristaju da ulicu predaju gradu ,a grad da im isplati imovinu kada se za to steknu uslovi . Upravo ovih dana vodimo takve razgovore sa vlasnikom jedne parcele u Poparama predvidjene za dečije igralište.Ukoliko oni prihvate te uslove mi za mesec dana možemo da udjemo u tu parcelu i počnemo radove“, rekao je Jeremić ponavljajući da se privatno vlasništvo, ne asfaltira.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.