Svi rokovi za kuće odavno prošli

imageOd 26 kuća koje se grade nakon elementarne nepogode samo četiri su do sada useljene. Rok za završetak je u martu ukoliko to vreme dozvoli . Kuće do sada najbrže izgradio UNDP.

Nikola Radojičić član Gradskog veća kaže da izgradnja kuća i dalje traje , ali da vremenski uslovi dosta otežavaju radove . „ Do sada je UNDP završio četiri kuće i sve su useljene. UNOPS je od 13 kuća do sada počeo pet i to dve na lokaciji Peti puk , a tri su po jedna u Klincima , Ogladjenovcu, Gornjoj Bukovici. Po planu bi trebalo da budu završene do 24 marta jedan deo , a za drugi deo kuća rok je 5 mart , opet u zavisnosti od vremena. ASB gradi 9 kuća, nijedna nije završena. Tri su pod krovom , a ostale u fazi izgradnje i moram reći da su one na lokaciji Rebelja“, kaže Radojičić.
On dodaje da je moguće raditi samo unutar objekata dok su spoljašnji radovi zbog zime nemoguće.
Kad su u pitanju rokovi Radojičić objašnjava da je UNOPS i dalje pod ugovorom ,ASB-u je ugovor koji je istekao u decembru produžen sada do marta.
Kad je Valjevo u pitanju može se konstatovati i da su svi rokovi koji su se mogli čuti prošle godine prošli , nadležni kažu da je od svega najvažnije da kuće budu uradjene kako struka nalaže.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.