“Vodovod” sproveo anketu

imageJKP “Vodovod” izdalo je Saopštenje povodom sprovedene ankete o zadovoljstvu gradjana njihovom uslugom . Anketa pokazala da su gradjani zadovoljni kvalitetom I isporukom vode , ali nezadovoljni jer ne poseduju informacije kome se obratiti u slučaju problema u snabdevanju vodom . U datom Saopštenju “Vodovod” pruža I informaciju o licima zaduženim za održavanje I kontakt telefone na koje gradjani mogu intervenisati.

“U oktobru 2014. godine sprovedena je anketa o zadovoljstvu potrošača uslugama JKP „Vodovod-Valjevo“. Opšti cilj anketiranja bio je da se stekne uvid u mišljenje potrošača o pruženim uslugama, kao i da se identifikuju konkretne prednosti i mane vodosnabdevanja i rada našeg preduzeća.

Rezultati ankete pokazuju da su potrošači najzadovoljniji ovim uslugama:

– kvalitetom vode (79%)
– redovnošću u snabdevanju (89%)
– pritiskom vode (82%)
– izgledom vode (80%)

Prema rezultatima ankete, nezadovoljstvo potrošača ogleda se u tome nemaju dovoljno saznanja kome da se obrate u slučaju tehničkih problema i problema sa računom, kao i zbog informisanosti o građevinskim radovima u gradu u vezi sa vodosnabdevanjem.

Imajući u vidu visok procenat negativnih odgovora na pomenuta pitanja, ovom prilikom želimo da upoznamo potrošače da se u slučaju tehničkih problema mogu obratiti sektoru „Održavanje, rekonstrukcija i izgradnja“ u ul. Branka Radičevića bb ili na telefon 014/221-128. U slučaju problema sa računom potrošači se mogu obratiti službi „Finansijska operativa“ u ul. Vuka Karadžića br. 26 ili na telefon 014 / 222-512, lokal 120.

Takođe, svesni da građevinski radovi koji se izvode u gradu mogu dovesti do poremećaja u vodosnabdevanju i tako otežati uslove života naših sugrađana, nastojaćemo da ih blagovremeno obaveštavamo o tome.

Ovom prilikom zahvaljujemo sugrađanima na saradnji.”

Vodovod Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.