Pohvale za obe ekipe

imageNakon odlične utakmice u Valjevu, u kojoj je Partizan pobedio Metalac 83:72, trener crno-belih Duško Vujošević podvukao je da je njegova ekipa odigrala najbolje u momentima kada se lomilo pitanje pobednika. Vladimir Đokić , trener valjevske ekipe, svestan je da je trema dosta doprinela greškama u igri njegove ekipe, prenose Sportske.net

Vujošević je čestitao svojim igračima, a potom i protivniku.
– Čestitam ekipi Metalca na dobroj igri i na fantastičnoj sezoni. Znali smo da neće biti lako, oni su ovde dobili Budućnost, Cedevitu. Kad su bili to u stanju da urade, onda nije bilo mnogo pametno ne očekivati da će protiv Partizana biti u maksimalnoj motivaciji i u najboljem mogućem izdanju. Imali smo nekih oscilacija, ali protiv ekipe kao što je Metalac nije moguće utakmicu prelomiti na samom početku. Na kraju kad se lomila utakmica bili smo najkvalitetniji u odbrani i sa dobrim rešenjima u napadu – rekao je Vujošević, a prenele “Novosti”.
Vladimir Đokić , trener valjevske ekipe, svestan je da je trema dosta doprinela greškama u igri njegove ekipe. – Čestitam Partizanu i treneru Vujoševiću na jako dobroj utakmici i zasluženoj pobedi. Ambijent je bio sjajan, moji igrači su malo “izgoreli” na samom početku. Loše smo otvorili meč, sa ne tako snažnom odbranom kako sam insistirao. Verovatno je i trema učinila svoje. Par igrača je nekako probalo da odigra neku svoju utakmicu, iz nekih svojih motiva, što zaista nije bilo dobro. Reagovali smo odmah, vratili smo se i dalje odigrali sasvim dobro – rekao je Đokić.

Vamedia/Sportske net

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.