Stanko Ranković Dveri: Ogradjujemo se od izjave MIrjane Jugović

Srpski Pokret Dveri i  Stanko Ranković kao nosilac liste Kasnimo izdali su  saopštenje za javnost u kom se ogradjuju od izjave Mirjane Jugović iz Narodne stranke i čestitaju koaliciji Svanuće na osvojenim odborničkim mandatima.

„Zahvaljujemo se svima koji su nam dali glas i koji su prepoznali duh preduzetništva u našoj kratkoj kampanji a isto tako poštujemo pravo svakog glasača da bez pritiska glasa po svojoj savesti i volji.

Ograđujemo se od izjava koalicinog partnera i Mirjane Jugović da nas je neko pokrao ili nesrazmerno i neprimereno ometao u kampanji,vodio antikampanju protiv nas, a posebno od bilo koje liste koja je učestvovala na proteklim lokalnim izborima. Svaka izjava nakon 31.05. od 24,00 sati nema našu saglasnost kao izjava koalicije Kasnimo  i smatramo je jednostranom i ličnom onoga ko stoji iz nje.

Želim posebno da uputim iskrene čestitke koaliciji SVANUĆE na dobrom rezultatu i da im poželim srećno nastupanje u lokalnom parlamentu i borbu za bolje Valjevo. Sva neslaganja tokom kampanje bih sažeo u naše viđenje da ne postoji ujedinjeno Valjevo niti ujedinjena patriotska opozicija, a da se to desilo rezultat bi bio svakako bolji za sve i izlaznost bi bila u okvirima ciljane. Ovako su svi dobili manje glasova nego na parlamentarnim izborima. Odbili smo da ime nosioca liste bude neko ko nije iz Valjeva a da nam gotovo sigurno bude zagarantovano mesto u gradskom parlamentu,cilj nije bio odbornik već promena sistema i vlasti u našem gradu.Nadam se da će čitaoci prepoznati o kome se radi i žao mi je što nisu u parlamentu iz te opcije oni koji bi svakako morali biti,  sa liste broj 5.

Želim da buduće generacije biraju neposredno gradonačelnika,da uticaj bilo koje vrste se ne sme nametati izvan našeg grada,da nosioci liste mogu biti samo Valjevci ,ljudi koje poznajemo i koji dobro misle i protivnicima ne samo svojoj opciji. Kratko, da lokalni budu naši izbori.

Ovo je moje poslednje obraćanje sugrađanima sa stanovišta politike, prepustićemo taj posao boljim,stručnijim, a posebno mlađim ljudima.

Sa poštovanjem,

Stanko Ranković“

 

4 comments on “Stanko Ranković Dveri: Ogradjujemo se od izjave MIrjane Jugović

  1. Miodrag

    Mira evidentno ima kapacitet da pljuje opoziciju pa bi mogli kao micu zavetnicu da je primimo u partiju. Problem je samo to sto ima diplomu, pokvarice nam prosek.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.