POKS formirao odbor u Mionici

Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) formirao je svoj Opštinski odbor u Mionici, a za predsednika je izabran Radenko Đuričić, saopštio je POKS.

“Kao što je poznato, sledeće godine bi trebali biti lokalni, redovni, izbori u Mionici, gde će se birati nova mionička vlast. Odabrao sam prvi krug ljudi, koji će se iz dana u dan širiti. U planu mi je osnivanje mesnih povereništava u Mionici i preprema za lokalne izbore.

Za sada mi je rano da pričam o potencijalnim koalicijama, ali prvenstveno bih zadržao saradnju sa NDSS u Mionici i nastupio kao koalicija NADA, po ugledu na republičku koaliciju”, rekao je nakon izora Đuričić, a prenosi POKS.

„POKS Valjevo biće na raspolaganju kolegama iz Mionice i uvek ćemo nastojati da im u svakom obliku pomognemo, iako je ovaj odbor dovoljno jak i sam da iznese kampanju. Kao Koordinator Izvršnog odbora za Kolubarski okrug mogu reći da sam ponosna na ovaj odbor i na Radenka, koji je pokazao i dokazao svoju angažovanost za stranku. Nadamo se dobrom uspehu Opštinskog odbora Mionica na predstojećim izborima”, izjavila je Marija Ilić, koordinator POKS za Kolubarski okrug, dodaje se u saopštenju.

1 comment on “POKS formirao odbor u Mionici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.