Jedinstveni doživljaj na Gradskom trgu

Grad Valjevo i kompanija Hisense, u okviru koje posluje fabrika Gorenje Valjevo, pozvali su sve sugrađane da posete događaj „Valjevo navija“, i uživaju u prenosu utakmice Srbija – Engleska, koja je zakazana za nedelju, 16. jun, sa početkom u 21 čas, kao deo grupne faze takmičenja EURO2024.

Ovaj spektakl na otvorenom održaće se na Gradskom trgu i biće besplatan za sve posetioce, saopšteno je danas na konferenciji za medije u Skupštini grada Valjeva.

„Zadovoljstvo mi je što imamo priliku da zajedno sa Hisense kompanijom organizujemo jedno lepo druženje svih ljubitelja fudbala koji željno očekuju početak Evropskog prvenstva. Događaj „Valjevo navija!“ je sjajna inicijativa kompanije Hisense i fabrike Gorenje, koja na ovaj način podseća da je sport jedan zaista jak socijalni momenat, simbol druženja i zajedništva, a takođe nadamo se pozitivnom rezultatu naše reprezentacije što će dodatno uveličati naše druženje“, navodi Vladimir Mišković, član Gradskog veća zadužen za sport.

Događaj pod nazivom „Valjevo navija“ nastao je sa ciljem da zajedničkim snagama podržimo reprezentaciju Srbije i još jednom potvrdimo neverovatan sportski duh naše zemlje. Ujedno, ovakva okupljanja su sjajna prilika za povezivanje sa našim zaposlenima, sugrađanima, potrošačima, partnerima i uživanje u malim stvarima koje život znače, poručuju iz kompanije Hisense i fabrike Gorenje Valjevo.

„Hisense već osam godina uspešno sarađuje sa UEFA organizacijom, a treći put kao zvanični partner Evropskog prvenstva. Među prvim zemljama koje su debitovale davne 1960. godine na EURO bila je upravo Jugoslavija. Ponosni smo što smo deo jedne duge i vredne tradicije, zbog čega mi u Hisense grupaciji danas nastojimo da negujemo sportsko nasleđe u Srbiji.“, istakla je Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo.

Pre početka utakmice, svi koji žele moći će da iscrtaju zastavu ili druge navijačke simbole na licu, a kompanija Hisense i fabrika Gorenje Valjevo pripremili su zanimljiv kviz znanja u poluvremenu, kao i vredne nagrade za pet najuspešnijih učesnika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.