Izložba pasa mešanaca

      2 коментара на Izložba pasa mešanaca

U nedelju 30.06., sa početkom u 17h, udruženje Čarna organizuje treću po redu izložbu pasa mešanaca. Održaće se u parku preko puta Doma kulture. Izložba se organizuje pod sloganom – BUDI FACA, PROŠETAJ MEŠANCA, koju organizuje Udruženje Čarna .

Prijave se ne naplaćuju. Potrebno je doći pola sata ranije i prijaviti svog ljubimca na licu mesta. Svi učesnici dobijaju utešne poklone, a za prva tri mesta, koja će izabrati petočlani žiri, obezbeđene su vredne nagrade. Takođe, ljubimci će se takmičiti  i za  neku od 15 specijalnih nagrada. Svi učesnici će imati priliku i da osvoje nešto posle izložbe. U nedelju će ceo događaj ispratiti fotografi, pa će se te fotografije iskoristiti za online takmičenje gde će pratioci udruženja Čarna izabrati pobednika na društvenim mrežama.

Članovi udruženja Čarna pozivaju ljude da im se u nedelju pridruže u što većem broju i  da sa sobom ponesu mnogo pozitivne energije. Cilj je da pokažemo kako su mešanci sjajni i da podstaknemo što više ljudi da udome psa sa ulice ili iz azila.

 

2 comments on “Izložba pasa mešanaca

  1. Pjerili

    Poštovani,
    Bruka i sramota šta nam radi udruženje “ČARNA“? Sve ono što je zabranjeno ovo udruženje javno radi,pravi štetu i ruši ugled grada Valjeva.U parku na desnoj obali reke Kolubare naspram valjevskog doma Kulture organizovano dovode pse da zagade mokraćom i psećim izmetom ono malo trave i asvaltirane pešačke asvaltirane staze.Pseći izmet u travnatim površinama ostaviće “kućni ljubimci“ koji kada se razgrade postaju toksični! Zašto nam to treba i zašto nadležne gradske službe dozvoljavaju i ćute. Zna li udruženje“ČARNA“ da za azile i ujede pasa građani plaćaju milijardama dinara…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.