GrO SNS Valjevo: Hvala na ukazanoj podršci za napredak Valjeva

GrO SNS-a izdao je saopštenje za javnost nakon jučerašnje pobede na izborima . Na ukazanom poverenju gradjanima se zahvalio Lazar Gojković predsednik SNS-a u Valjevu I budući gradonačelnik. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“.

Trijumf koalicione liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, oličen je u još većem poverenju koje su nam ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da smo dobili preko 55 % glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana.

„Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada.

Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih.

Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim  rezultatima  i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas.

Živelo naše Valjevo“, poručio je nosilac liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“ Lazar Gojković.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

4 comments on “GrO SNS Valjevo: Hvala na ukazanoj podršci za napredak Valjeva

  1. Misko Rakic

    Istrpecemo sve,a onda ce raditi ulica jer se sekta poput vas ne dobija na izborima!

    Reply
  2. Rade

    OPET KAO I RANIJE SELJACI SU VAM IZVUKLI PROSEK,sada kada smo odavno postali seljačka prćija ulažite malo u sela,nemojte praviti urbanističko ruglo u centru grada…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.