Tadić – Zdrava Srbija: SNS i koalicija nesumnjivo do pobede na izborima

IZBORI 2024

„Nema sumnje da će na predstojećim izborima ubedljivo pobediti koalicija stranka okupljenih oko SNS-a“, stav je kandidata za odbornika na pomenutoj listi u ime Zdrave Srbije Nebojše Tadića.

„Kažem da će Valjevo posle 2. juna dobiti novog-starog gradonačelnika jer sam siguran da će koalicija Aleksandar Vučić Valjevo sutra ubedljivo pobediti. To nije moja navijačka želja iskazana u zanosu po principu „prazne dosetke“. To sam zaključio na osnovu ozbiljnih ispitivanja javnog mnenja koje je Gradski odbor Zdrave Srbije sprovodio četiri puta u poslednjih mesec dana“, rekao je Tadić na konferenciji za novinare .

Tadić je rekao i da je stoga njegova procena  da koalicija stranaka oko SNS neće osvojiti manje od 60% glasova od onih koji izađu na izbore u Valjevu 2.juna 2024.

„Očekujem da će dve opozicione koalicije: SVANUĆE I Koalicija čiji nosilac je prof. dr Branimir Nestorović osvojiti zajedno oko 35%. Verujem da će SVANUĆE imati nešto više glasova od Nestorovićeve koalicije. Verujem i da  da ostale izborne liste imaju male šanse da pređu cenzus. Imajući u vidu činjenicu da je opozicija imala vrlo skromnu kampanju i da nisu pokazali veliku ambiciju, kao i koliko i kakvih kadrova su predstavili na svojim listama i kakve su programe kandidovali pred biračima i medijima, ovakav moj projektovani rezultat je velika nagrada za opoziciju“, rekao je Tadić.

Nakon iznetih prognoza rezultata na predstojećim izborima Tadić je pozvao gradjane da u nedelju na glasačkom listiću zaokruže listu pod redim brojem 1.

„Pozivam sve one koji će glasati da imaju u vidu da je Predsednik Srbije došao u Valjevo da da njegovu reč i garancije da će država Srbija u Valjevo uložiti ogroman novac u izgradnju bolnice i sportske hale. Da će uložiti isto tako veliki novac u završetak započetih velikih infrastrukturnih poslova, kao što je završetak brze saobraćajnice, pruga prema Loznici i Crnoj Gori, gasovoda. i kanalizacije. Ako je više nego očigledno da je Predsednik Srbije stavio Valjevo na prvo mesto, pozivam Valьevce da i oni to isto učine tako što će glasati za listu pod brojem jedan, Aleksandar Vučić Valjevo sutra“, poručio je odbornički kandidat Zdrave Srbije.

6 comments on “Tadić – Zdrava Srbija: SNS i koalicija nesumnjivo do pobede na izborima

 1. Cale

  Otrči ti dečko do YuTehne i kupi po’ metra trožilnog kabla te povežite 🧠 sa jezikom. Ko da uzme 35%? Nemoj im se unapred uvlačiti u prkno. Sačekaj malo. I kol’ko si paketa podelio raji i guliji a kol’ko je ajvara završilo u birtiji?

  Reply
 2. Miodrag

  Tako je neso. Ovi iz opozicije se nadaju necemu a neznaju kako braca rusi kazu nije bitno ko glasa vec ko broji.

  Reply
 3. Valjevski

  Divni ste. Iz bolnice ucenjene vodite na obuku u Cacak, bas kada AV dolazi. Sram vas bilo

  Reply
 4. Rab Božiji

  Neša Tadić je napokon svoj na svome😊Postao je definitivno presvučeni radikal.Išao je malo zaobilaznim putem ali je stigao na odredište. Očigledno mu to prija što više i ne krije.On je živi dokaz šta politika može da uradi od čoveka i kakav je vlast opijat.

  Reply
 5. Dragan

  bravo neso. ponovo si onaj stari. mislim da inspekcija vise netreba da mu dira lokal

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.