Dr Branimir Nestorović: Ne pripadamo nikom jer igramo pošteno

IZBORI 2024

Ujedinjena patriotska opozicija u Valjevu održala je predizbornu tribinu i razgovor sa gradjanima . „Mi igramo pošteno i zato naše članstvo raste, očekujem više od 10% na izborima“, poručio je Nestorović.

Na tribini u Valjevu govorio je lider stranke Mi snaga naroda Branimir Nestorović koji je istakao da je cilj svega ozbiljna odbornička grupa i dalje razvijanje partije .

„Šanse su nam da stvorimo jednu ozbiljnu grupu odbornika i osnov za dalje napredovanje . Teško je boriti se protiv partije koja ima sve . Pogledajte kako izgledaju njihovi izbori kao da su predsednički. Ogromni skupovi, puno ljudi, puno novca , neprekidno su na medijima , a nas nema nigde. Ipak po našim procenama i ispitivanju javnog mnjenja mi smo svuda u Srbiji na deset ili 12%“, kaže dr Branimir Nestorović.

On kaže da taj procenat nije mali s obzirom da im pred republičke izbore niko nije davao nikakve šanse te i da je njegova partija porasla za 10%.

„Nama nije cilj da osvojimo vlast u bilo kojoj opštini jer je to jako teško već nam je cilj da motivišemo ljude da shvate d amogu sami d a utiču na svoju sudbinu. Niko od nas ne živi od politike i nije profesionalni političar. Mi smo vratili revcimo 60 miliona dinara koje smo dobili za republičke izbore, čak su me zvali d avide da nismo nešto pogrešili , a neki koji nisu prešli cenzus nisu vratili pare iako su obavezni po zakonu. Zato ćemo mi nastaviti da i dalje igramo pošteno“, rekao je Nestorović.

Mi snaga naroda, čiji je Nestorović predsednik podneli su i tužbu Ustavnom sudu zbog diskriminacije pokazane prema njihovoj listi u Novom Sadu  i po njihovim rečima sada čekaju odgovor.

„Mi igramo pošteno jer igramo na duže staze . Lokalni su izbori specifični , ljude ovde muče interni problemi. Za Valjevo je broj jedan aerozagadjenje , drugi problem je litijum koji je zapravo smrt za ovaj grad. Valjevo je nekad bio veliki grad. Bili smo u Tešnjaru malopre nema nikog. Ovde ima mnogo toga da se vidi, 4 manastira , da ne nabrajam“, kaže Nestorović.

On konstatuje da je  njihovu listu pokušala da obori opozicija i oni ne vide buduće saradnike ni na jednoj strani .

„Vi kad gledate ove njihove televizije videćete da oni iz Valjeva reklamiraju i govore samo o jednoj opozicionoj stranci. Namerno neću da im kažem ime . O nama ništa .Lokalni odbroi ovde će proceniti kako dalje , ali mi ćemo uticati na njihove odluke . Mi se nadamo dobrom rezultatu i to je to , a lično mislim da će u Srbiji biti još izbora jer smo politički nestabilna zemlja. Sve je ovo čudno , drže se neki sastanci sa Hilom , donosi se zakon pošto su raspisali izbore , meni je to sve nenormalno“, rekao je dr Nestorović.

9 comments on “Dr Branimir Nestorović: Ne pripadamo nikom jer igramo pošteno

    1. Dragan

      pa sta ako voli. vi bi da zabranite ljudima iz drugih stranaka da podrzavaju naseg presednika

      Reply
  1. Ne čitaj sa čela

    To je zato što nisi naučio da se čita sa papira na kom je nešto napisano (proglasi, programi, izveštaji, zakoni, knjige, publikacije…..). Jasno sad imaš problem razumeti što je očigledno, vrlo prosto. a istina. BOLI znam.

    Reply
    1. procitaj sa cela

      To je imalo smisla dok nije doslo vreme da svaka budala moze da napise knjigu, program, zakon, istoriju. Sada mora da se gleda, ko se s kime druzi, kome su vrata sirom otvorena u medijskom prostoru, ko zacuti kad treba da progovori, ko progovori kad treba da zacuti, ko koje teme svojata, a od kojih bezi, ko nema problem sa finansijama, da bi se znalo ko sta misli i za koga radi. Ovaj nasmejani, sedi lik, sa naocarima je hodajuca udba i sns-ova lazna opozicija.

      Reply
  2. Vuletić

    Ставили сте убаша и кловна мирка јовића фуј сте. Само луд ће гласати за тог петровића

    Reply
  3. Dragan

    Doktor nestorovic spominje da je opozicija htela da mu srusi listu i to je ok. ali nije u redu da nekaze ko mu je pomogao da ga opozicija nesrusi. razumem da je u kampanji ali brzo zaboravlja pomoc prijatelja

    Reply
  4. Valjevac

    Ovom dečku u kariranom sakou bukvalno neprijatno sa kime sedi. Za njega doduše kažu da je obrazovan, kulturan i verujući čovek, ali džabe kad stavi Milana Petrovića kao prvog, tuga.

    Reply
  5. Istina

    Čuli smo da vas poks napusta. Verovatno su shvatili sa kakvim prevarantima imaju posla. Čekamo ih u sVAnuću.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.