POKS Valjevo: Spremni za borbu!

Povodom rasprave o bojkotu ili izlasku na izbore, Gradski odbor POKS Valjevo, na sednici Gradskog odbora održanoj 22.04, jednoglasno je usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore.

„Od Valjeva je krenuo i Prota Mateja, podigavši ustanak. Po ugledu na njega, krenućemo i mi. Prvo da oslobodimo Valjevo od crvene kuge, a potom ćemo primer slediti i u drugim gradovima.

Gradski odbor POKS Valjevo se priprema za prikupljanje neophodnih potpisa, o čemu ćemo medije i članove obavestiti u narednih 48 sati.

POKS Valjevo na izbore će izaći pod imenom „Ujedinjena patriotska opozicija“, koja je formirana na Blagovesti. Kao što smo već najavili, sa naše strane neće biti prljave i nečovečne kampanje i istu očekujemo i od predstavnika vlasti i opozicije. Mi ćemo pokazati jedno istinsko, kraljevsko, gospodstvo. Pozivamo vlast i opoziciju na fer borbu, za koju smo se spremali mesecima u nazad“,izjavila je predsednica Gradskog odbora POKS-a Valjevo Marija Ilić.

 

6 comments on “POKS Valjevo: Spremni za borbu!

  1. Istina

    Марија, знате шта је проблем у Србији? Проблем је тај што се скоро сви боре само за власт. Борите се за неко одборничко место и ништа више. Па зар мисите да Ваша опција некада може да победе и преузме власт, па не може. Зато се удружујте, правите коалицију која ће да победи ово зло и онда направите систем, државу у којој ће сви срећно да живе, кад већ имате жељу да се бавите политиком…

    Reply
  2. Grondza

    Poks je jedina iskrena opozicija. Svanuce je vestacka koalicija samo zarad vlasti i bez ideala

    Reply
  3. staljinovi monarhisti

    Zna li se protiv koga se borite, protiv vlasti ili protiv opozicije?

    Reply
    1. Grondza

      Koje opozicije? Zar se opozicijom moze nazvati svanuće kad su direktno za cepanje kosova. Kad je djilas bio opozicija? Ja konkrretno ne vidim da postoji druga opozocija osim poksa. Nestorović im je greška jer ni oni nisu bolji od one šake jada iz svanuća

      Reply
      1. staljinovi monarhisti

        Ok, jasno i ocekivano. Zato sam i postavio ovo pitanje. Ne izlaze na izbore da se bore protiv vlasti, vec protiv ovih drugih.

        Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.