Odličan nastup Karate kluba 014 Valjevo na prvenstvu KSUS

U nedelju 07.04.2024 godine u sportskoj hali Preljina održano je prvenstvo regiona uže Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu. Prvenstvo regiona ujedno je i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo Srbije.

Na prvenstvu regiona nastupilo je preko 500 takmičara sa područja uže Srbije. Karate klub 014 Valjevo kao jedini prestavnik našeg grada nastupio je sa 11 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Nakon veoma teških nastupa ostvareni su sledeći rezultatati: Dina Drinčević, Aleksa Matijević i Đorđe Mitrović zauzeli su prvo mesto u svojim kategorijma i postali prvaci regiona, okićeni zlatnim medaljama, Bogdan Pavlović, Vuk Đuričković i Neda Dannjanović postali su vice prvaci regiona i okitili se srebrnim medaljama, Sara Nešić i Iva Krsmanović zauzele su treće mesto i bronzane medalje. Lenka Sekulić, Marina Beljić i sofija Petrić imale su odlične nastupe, ali u veoma jakoj konkurenciji nisu mogle da se domognu nekog od odličja.

Predsednik kluba Vladan Živanović i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima  najmlađih takmičara na najznačajnijem turniru  našeg regiona.Svi osvajači medalja plasirali su se na državno prvenstvo na kom se očekuje  postizanje dobrih rezultata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.